Våra tjänster

Redovisning

Bokföring, eller att föra bok som vi sa förr, är att löpande hantera och registrera fakturor, kvitton och underlag som företaget får och skapar.

Löner

Genom att göra rätt från början kan ditt företag spara både tid och pengar. Oavsett om du ska betala ut en eller flera löner så kan vi hjälpa dig.

Bokslut

Vi upprättar bokslutet åt företag i varierande storlek – från start till mål!

Oavsett om du själv sköter din löpande bokföring eller lämnat över förtroendet till oss, så kan vi ansvara för hela processen med bokslut och årsredovisning och även lämna underlag vidare till revision om det är aktuellt. Vi håller oss löpande uppdaterade på nya lagar och regler.

Deklarationer

Vi gör redovisning lite enklare, lite roligare och mycket tryggare! Vi gör allra mest nytta när vi får förtroende att ta ett helhetsansvar på de områden du vill ha hjälp med. I gengäld får du en byrå med ett äkta och starkt engagemang, med full koll på skattefrågor, arbetsgivaravgifter, momsredovisningar och övriga uppgifter som företagare måste ta hänsyn till.

Årsredovisningar

Det är många aspekter att ta hänsyn till för att säkerställa att bokslutet blir korrekt, oavsett om du behöver göra ett förenklat årsbokslut eller en omfattande årsredovisning. Vi hjälper dig genom hela processen med att upprätta årsredovisningen och även lämna den vidare till din revisor om det är aktuellt.

Vill du fokusera på din kärnverksamhet?

Vi gör redovisning lite enklare, lite roligare och mycket tryggare!
Kontakta oss idag!
Vi är ett litet företag med kontor i Örebro. Vi arbetar helt digitalt, vilket gör att du kan driva ditt företag var som helst i landet. Du väljer de tjänster som passar ditt företag och dina behov.
Copyright © 2023 Kumla Redovisning AB.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram